Sponsoren

Zondervan is specialist in loodgieterswerk, verwarming, ventilatie en koeling voor woningen, kantoorpanden en openbare ruimtes. Ook streven zij ernaar om specialist te zijn in klanttevredenheid.  Jaarlijks renoveren zij zo’n 1000 woningen op gebied van badkamers, toiletten, keukens, verwarmings- en ventilatie-installaties.

Honda Verhagen, ruim 40 jaar geleden begonnen als Tukker & Verhagen en uitgegroeid tot dé Honda dealer tussen Rotterdam en Breda met 2 vestigingen én twee teams die in zowel Rotterdam als Breda voor u klaar staan met specialistische kennis op het gebied van techniek en service van alle Honda modellen.

Zij geven u advies met verstand van zaken en hebben constante focus op klanttevredenheid. Maar ook hebben we inmiddels een uitstekende naam opgebouwd op het gebied van in- en verkoop van occasions én nieuwe auto’s van andere merken zowel in Nederland als importeren vanuit het buitenland.

Tasman. is de perfecte partner voor elk groepsuitje en biedt allerlei activiteiten om er een onvergetelijke dag van te maken. Of het nu gaat om een personeelsuitje, familiedag, vrijgezellenfeest, schoolreis of kinderfeest. Uiteraard zijn er volop mogelijkheden om jullie uitje uit te breiden met een heerlijke lunch, borrel met hapjes of diner.

Runnersworld is dé winkel voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. U kunt bij Runnersworld terecht voor een uitgebreide en professionele loopanalyse, waardoor je altijd van start gaat met de juiste schoen. Belangrijk, want alleen zo bereik je topprestaties en voorkom je blessures.

Vanaf de jaren 80 bestaat al de supermarkt MCD. MCD werkt samen met de beste bakkers, vleeswarenspecialisten en kaasmeesters. De supermarkt wordt al 5 jaar achter elkaar uitgeroepen tot de vriendelijkste supermarkt van Nederland.