Over het evenement

Op zondag 15 november 2020 vindt de 1e editie van de 10 van Rhoon plaats. Een hardloopfeest voor jong en oud met mooie parcoursen en veel gezelligheid! Een 1 KM Familieloop, een 5 KM Loop, een 10 KM Loop en een wandeltocht van 10 KM. Je komt langs prachtige plekken zoals de Oude Maas en het natuurgebied de Rhoonse Grienden. Start, finish en gezelligheid met DJ en horeca zijn bij het perfect bereikbare restaurant Tasman.

Met het evenement wordt geld opgehaald voor het lokale Roparun Team Running Birds.

Bereikbaarheid

De start en finish zijn bij restaurant Tasman, Albrandswaardsedijk 160, 3172 XB in Poortugaal. Hier zijn parkeerplekken voor de deur. Deelnemers uit de regio adviseren we om met de fiets dan wel te voet te komen. Het evenement is ook bereikbaar met het OV vanaf Metrostation Rhoon, vanaf daar is het 1,8 km lopen.

Faciliteiten

Parkeren

Parkeren kan bij de restaurants Tasman en Abel en in de directe omgeving.

Wedstrijdsecretariaat

Het wedstrijdsecretariaat zal nabij restaurant Tasman worden ingericht. Hier kunnen deelnemers hun startnummer ophalen, vragen stellen en indien beschikbaar nog startnummers of shirts kopen.

Kleedaccommodatie en tasafgifte

Nabij restaurant Tasman is de kleedaccommodatie. Het is daarnaast ook mogelijk om gebruik te maken van de tasafgifte. De kosten hiervoor zijn €1,50 per persoon. Je kunt via het inschrijfsysteem hiervoor een ticket aanschaffen. Uiteraard kan dit ook nog op de dag zelf.

Waterposten

Bij de finish zal een waterpost worden ingericht. Daarnaast zijn er ook nog waterposten op het parcours.

Medische post

Bij de start/finish locatie zal een vaste EHBO-post worden ingericht bemand door minimaal twee medewerkers. Daarnaast zullen er minimaal twee EHBO’s mobiel per fiets meerijden met de lopers op het parcours.

Toiletten

Nabij de start/finish locatie bij restaurant Tasman zullen mobiele toiletten worden geplaatst.