Goed doel: Running Birds

Running Birds

Met de 10 van Rhoon wordt er geld opgehaald voor het Roparun team Running Birds.

De Roparun staat voor de strijd tegen kanker. Het logo van de Running Birds is daarom een roodborstje geworden. Het roodborstje staat namelijk voor hoop en dat kan iedereen die met kanker te maken heeft goed gebruiken. Daarnaast heeft het roodborstje ook een persoonlijke betekenis voor een van onze leden, Daphne. Haar oma is in 2001 aan borstkanker overleden. Zij zei altijd dat ze na haar overlijden terug zou komen als een roodborstje. De slogan van ons team was na het vinden van ons logo ook snel gevonden: Don’t run, Fly!

Het geld wat wordt opgehaald tijdens het evenement Roparun wordt door het bestuur van Stichting Roparun toegekend aan instellingen, goede doelen of projecten die bijdragen aan de missie van Roparun: ‘Leven toevoegen aan de dagen, waar vaak geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven”

Roparun steunt verschillende projecten, zoals bijvoorbeeld een dagje uit voor zieke kinderen of een vakantie voor mensen met kanker en hun familie. Maar het is meer dan dat, denk aan sportfaciliteiten op een oncologie-afdeling, workshops in een inloophuis, een aangename badkamer in een hospice.

Help jij mee? Je kunt op het platform de pagina van het team opzoeken en doneren. Of een eigen actie aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel via START EIGEN ACTIE. Direct doneren kan ook via DONEER HIER. Bedankt voor je bijdrage!